Levering
Vi sender deg helt nye originale Mspa filter til avtalt tid etter at bestillingen er gjort. Varene sendes med bring eller postnord. Vi sender deg en epost når varene er på vei til deg slik at du enkelt kan spore sendingen din.

Betaling
Du betaler med visakort eller mastercard. Kortet blir belastet før varene sendes fra lageret.
Mer informasjon om kjøp, levering, betaling og angrerett finner du her.


KJØPSINFORMASJON
Her følger informasjon om kjøps- og leveringsbetingelser samt angrerett.


Kjøpsbetingelser
Når varen er lagt i handlekurven og bestillingen er akseptert, blir varen sendt til avtalt tid. Du kan betale med kort når du handler hos oss. Kortet blir belastet når bestillingen er sendt.


Betalingsmåter
Du kan velge å betale med Visa eller MasterCard. ( logoer )


Leveringsbetingelser

Varen blir sendt fra oss etter at bestillingen er gjennomført og til avtalt tid og intervall. Varene sendes normalt som pakke med bring eller postnord. Det vil si at du får pakken levert til ditt nærmeste postkontor/post i butikk/hentested. Normalt tar det 2-3 dager fra varen er sendt til du har den på ditt hentested.

Vi sender deg en e-post når varen er sendt og på vei slik at du enkelt kan spore sendingen. Gebyr for frakt oppgis ved bestilling, men er normalt 99kr for frakt og ekspedisjon dersom ikke annet er oppgitt.

Pakker som ikke blir hentet på Posten blir belastet med postens gebyrer for returer.


Returer og angrerett
Du har rett til å angre etter ett kjøp. Det er vedlagt angrerettskjema når du mottar varen.

Du kan også laste ned angrerettskjema her. Angreretten gjelder kun ubrutte forpakninger.

Angrer du kjøpet ditt får du tilbakeført hele beløpet du har betalt for varen. Du må selv betale kostnadene som er forbundet med returnering av varen.

Returadresse er:

Mspa AS
Edvard Griegs Vei 1
1410 Kolbotn


Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inkludert mva.


Retningslinjer for anonymitet
Alle transaksjoner er kryptert. Informasjonen som du registrerer om ditt kredittkort i forbindelse med ett kjøp, blir ikke lagret.


E-post
Når du handler hos oss registrerer vi e-postadressen din. Dette gjør vi fordi du mottar ordre- og leveringsbekreftelse via e-post. Du vil også motta annen informasjon fra oss via e-post.


Medlemsbetingelser
Det koster ikke noe å være medlem hos oss.

Du får tilsendt avtalte antall originale filter til avtalt medlemspristilbud.

Om du ikke lenger ønsker benytte deg av tilbudet kan du enkelt si opp avtalen din her*

Medlemstilbudet sendes til ditt nærmeste postkontor/hentested.

Du er selv ansvarlig for at e-postadressen din og kundeopplysningene dine er riktige slik at vi får sendt informasjonen til deg. Du kan endre informasjonen ved å sende en epost til kundeservice@mspa.no

Du er forpliktet til å være medlem i ett år, og det er ingen kjøpsforpliktelser utover avtalte bestilling av valgte filter tilbud.

Dersom du ønsker ett opphold i medlemskapet ditt ( ved f.eks ferie eller utenlandsopphold) kan du gjøre dette ved å kontakte kundeservice. Vær da oppmerksom på at din forpliktede medlemstid blir forlenget tilsvarende ditt opphold. Velger du å melde deg ut før året er gått blir du fakturert full pris for mottatte varer.

I følge lov om Angrerett har du rett til å returnere en vare mot å betale portoen selv. Dette forutsetter at pakken ikke er brutt.

Tilbudet gjelder kun i Norge og er gjelder kun 1 gang pr medlem som må være fylte 18 år.

Ved å melde deg inn som medlem hos oss godkjenner du at  Mspa AS lagrer kundeopplysninger om deg for å kunne innfri avtalen om medlemskap og for å kunne tilby rimelige originale filtere til avtalt leveringstid.  Du skal være trygg  på at kundeopplysningene dine holdes mellom deg som medlem og MSPA AS og ikke gis videre til tredjepart.